+34 676 306 448

ENTREVISTA A “EL PERIÓDICO DE CATALUNYA”

Brigitta Lamoure · Febrer 22, 2016 · Uncategorized · 0 comments
http://www.brigittalamoure.cat/wp-content/uploads/2016/02/brigitta_lamoure_vellut.jpg

Molt agraïda de que un periodista d’El Periódico de Catalunya http://www.elperiodico.cat/ca/ en Mauricio Bernal, tinguès interès en saber una mica més si cal la vida i obra d’una servidora, fent una entrevista més desde el punt de vista de la part més patidora i grisa de la meva trajectoria personal que la artistica però recullint com a missatge vital que de tot s’en pot surtir una persona si treballa amb tenacitat i energia positiva i tenint clar els objectius a assolir com ha estat en el meu cas. I així va quedar reflectit en els centenars de publicacions que em varen fer arribar a travès de les xarxes socials, sobretot en el meu facebook https://www.facebook.com/brigitta.lamoure on per a molta gent va ser una lliçó de superació.

Doncs amb aixó em quedo i a seguir fent la feina amb més al.legria i energia si cal, que val la pena fer feliç a la gent.

Aquí teniu l’enllaç perquè la podeu llegir:

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/brigitta-lamoure-gai-transformista-taller-mecanic-4882321http://www.brigittalamoure.cat/wp-content/uploads/2016/02/brigitta_teló.jpg

Brigitta

http://www.brigittalamoure.cat/wp-content/uploads/2016/02/brigitta_lamoure_sofa.jpg