+34 676 306 448

FESTIVAL GREC DE BARCELONA’16

Brigitta Lamoure · Juliol 11, 2016 · Uncategorized · 0 comments
220131_logo_logo_grec_40_claim

Any rera any, ha anat consolidant-se una gran xarxa d’il.lusió, professionalitat, entusiasme, i sobretot art, en tots els seus àmbits, desde la dansa fins al Teatre, una gran posada en escena on cada any s’amplien els indrets on es poden gaudir d’aquests espectacles. Aquest any arriba a la seva 40ena. edició el gran Festival Grec de Barcelona  http://lameva.barcelona.cat/grec/

Tinc la sort de poder anunciar-vos que enguany i de la mà d’en Víctor Guerrero -a qui li agraeixo la seva confiança per comptar amb mi- participarè d’una obra molt engrescadora, divertida, amb molta ironia i humor on tothom -doncs aquesta es la nostre fita- sortirà amb un gran somriure. Per a mi es un enorme plaer poder compartir escena amb un grup humà i professional com ho son la companyia COCOTEVA http://www.cocoteva.com/about-us/ sota la direcció d’en Xavier Villena  https://www.facebook.com/xavisideboy amb en Victor Guerrero https://www.facebook.com/vicmalge  on l’avala una gran trajectoria artística de més 40 anys en els escenaris i amb la gran Gilda Love, un autentic mite de la Barcelona del Paral.lel dels anys 70, que amb més de 60 anys en els escenaris encara no deixa a ningú indeferent.

Així que estic molt emocionada de poder formar part d’aquesta 40ena. edició del Grec i espero que m’acompanyeu en aquesta nova aventura artistica i professional.

Nomès hi serem 4 dies a l’Antic Teatre http://www.anticteatre.com/  així que ja ho sabeu……..

Les entrades ja son a la venda i tant de bo i podeu venir.

Aqui hi trobareu tota l’informació:

www.barcelona.cat

http://lameva.barcelona.cat/grec/programa

http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/aixo-no-es-televisio

grec_brigitta_lamoure